Etiketter

søndag den 12. maj 2013

Baby på vej...

Må jo indrømme at 2013 og ikke har være det store blog år. Men med 2/3 dele tilbage af 2013 kan jeg nå at indhente det!

I tiden får jeg syet lidt tøj til baby, der efter planen melder sin ankomst sidst i august.

Da mønstre ikke var noget jeg havde på lager i de helt små størrelser, måtte jeg på jagt. Valget faldt på en mønster fra OTTOBRE nr. 1 - 2013

Jeg fik klippede og syede tre dragter. Men synes de var lidt til den store størrelse af en str. 56 og da de blev lagt op ved en lånt model 0-3 md. Var det også tydeligt at de var meget store. Men pyt det bliver baby også med tiden. Men den kommer helt sikkert ikke til at bruge dragterne sammen med de matchende huer :)

Mønsteret virker dog som et super mønster, dog meget stort i størrelsen :)

Da vi ikke ved om baby er en pige eller en dreng har jeg prøvet at sy noget jeg kan bruge uanset. Har dog måtte konstaterer at det ikke er helt nemt :)

Alt stoffet er fra lageret og oprindeligt købt i Videbæk.
Må indrømme at der er noget ved at sy selv når man får det hele til at passe sammen. Alle striberne passer sammen i farver, uanset om der er forfra bagfra i siden eller i ærmerne. Der er bare fedt!4 kommentarer:

 1. Hvor har du da været flittig... de er skønne hver for sig. Så må vi jo om babyen kan passe det.

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint.
  Vi har lige fået af vide at niecen venter sig, så det kunne jo være at jeg skulle kaste mig over så nogen fine små dragter :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde, det bliver en fin baby. Jeg skal være mormor igen, så det kan da godt være jeg lige skal have startet op under min Coverlock 😊

  SvarSlet